About Me

Hoi! Ik ben Jonathan, gediplomeerd acupuncturist van Academie Qing Bai. 

In mijn praktijk is er aandacht voor zowel fysieke als mentale klachten. Omdat de Chinese geneeskunde holistisch werkt is de ziekte of het symptoom niet het belangrijkste. De energie in de meridianen moet goed stromen en de organen moeten vitaal zijn. Met acupunctuur kunnen we de delicate balans in het lichaam herstellen. Zodra de energie weer stroomt en de balans is hersteld verdwijnen de ziektes en de symptomen vanzelf en soms wonderbaarlijk snel.

Voor pijnklachten is er niets beter dan acupunctuur. Ik heb nog geen pijnklacht meegemaakt welke na een paar behandelingen niet verbeterde of geheel verdween.  

Ik kijk er naar uit je een keer te ontmoeten! 

SELFIE1.jpg

Mijn diploma's

Bullet point

Basisvakopleiding Chinese geneeskunde

2015 Basisvakopleiding Chinese gneeskunde bij Academie Qing-Bai

Bullet point

Opleiding Klassieke Acupunctuur

2017 2 jarige Klassieke acupunctuur opleiding van Academie Qing-Bai

Bullet point

HBO Medische Basiskennis

2020 HBO Medische Basiskennis diploma van Con Amore

Flower vase
Green tea

Mijn Filosofie

Gezondheid is vanzelfsprekend, genezing is dat niet altijd. Toch is het heel normaal om te genezen. Het functioneren van het lichaam is een groot wonder en het zelfhelende vermogen is enorm. In plaats van de functies van het lichaam te willen overnemen wil de Chinese geneeskunde de zelfgenezing in gang zetten. Volgens de Chinese geneeskunde ontstaat ziekte omdat we niet meer in harmonie zijn met de ritmes van de natuur. Ziekte in onze moderne samenleving is dus onvermijdelijk. Niet alleen het moderne stressvolle bestaan haalt ons uit balans maar ook onze emoties kunnen ons in disbalans brengen. De Chinese geneeskunde is er op gericht alle verhinderende factoren weg te halen zodat het lichaam zichzelf kan genezen.